Recycling Metal Vichos | Αλλαγή Στον Σίδηρο
Φεβρουάριος 23, 2017 Χωρίς κατηγορία Χωρίς σχόλια

Ένα ακόμα μέταλλο όπου η τιμή του μεταβάλλεται συνεχώς . Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε πως το σίδερο μεταβάλει   συνεχώς την αξία . Στης 17  Φεβρουαρίου σημείωσε άνοδο της τάξης 19 $ σε σχέση με  την αρχή του μηνά .

Συγκεκριμένα  ο σίδηρος στην εγχώρια αγορά  κατάφερε να αυξηθεί κατά 10 λεπτά του κιλού , κάτι που μας αφήνει  άναυδους .

Ο λόγος είναι διότι στις Ελληνικές αποθήκες εμφανίζονται  μεγάλα αποθεματικά διαθέσιμα  ,κάτι το οποίο περιορίζει την ζήτηση του . Παρά όμως την μικρή και μη αναμενόμενη άνοδο του οι Ελληνικοι  αγοραστές  είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική από τις τόσες διαφοροποιήσεις των τιμών ,όπου ανησυχούν για το μέλλον. Το συμπέρασμα μας για τις τρέχουσες κινήσεις του σιδήρου είναι πως η άνοδο αυτή  δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια ,κάτι που μας κρατάει επιφυλακτικούς  για της επόμενες ημέρες.

Για την καλύτερη διασφάλιση των τιμών αλλά και των σχέσεων μας , η εταιρία RMV αλλά και ο διαχειριστής Βήχος Θεόδωρος ,σας εγγυάται για πλήρη και αναλυτική ενημέρωσή τους  προς την εταιρία σας .Χωρίς τίτλο

Recycling Metal Vichos | Αλλαγή Στον Σίδηρο
Written by Theodoros Vichos