Recycling Metal Vichos | ΠΤΩΣΗ 6% ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ
Μάιος 3, 2017 Χωρίς κατηγορία Χωρίς σχόλια

Με βάση των  δεδομένων της οικονομικής ύφεση της Ελλάδας , προσφέρθηκε ένα ακόμα πρόβλημα διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς  . Αυτό δημιουργείσαι μια καθυστέρηση στην οντότητα της αγοραστικής δύναμης τόσο για την εγχώρια αγορά τόσο και στην παγκόσμια αγορά.

Έτσι σαν συνέπεια αυτών των δεδομένων, τα αποτελέσματα έχουν γίνει εμφανείς και στον κλάδο των μετάλλων όπως είναι ο σίδηρος . Ο σίδηρος κατά την έναρξη του έτους 2017 μας εμφάνισε ανοδική τάση όπως και πραγματοποιήθηκε από τον Φεβρουάριο μέχρι και τα μέσα  του Απριλίου. Συγκεκριμένα ο σίδηρος άγγιξε τα 290 $ η οποία είναι η  μέγιστη τιμή του χρόνου. Στην συνέχεια υποχώρησε στα 271 $  μια πτώση της τάξης 6 % όπου υποχώρησε  την τιμή του scrap κατά 10€t.

Steel

Steel

Η πτώση αυτή δέσμευσε τους επενδυτές  σε μειώσει κέρδους  για τουλάχιστον δυο μήνες .

again-new-crude-oilΈνας ακόμα σημαντικός παράγοντας όπου καθορίζει την τιμή του σιδηρού είναι και η τιμή του πετρελαίου. Εμφάνισε  άνοδο στα μέσα του Απριλίου με την τιμή να ακουμπάει στα 56$ το βαρέλι.

Στην περίοδο αυτή  δημιουργήθηκε και η ανώτερη τιμή του σιδήρου Από αυτή την  ημέρα 12/4/17 η πτώση είναι εμφανείς ακόμα και σήμερα .

Με όλα αυτά που αναφέραμε η συνεχόμενη πτωτική πορεία του σιδήρου θα βρίσκεται στο τραπέζι των εξελίξεων , κάτι το οποίο θα μειώσει την ζήτηση του και κατά συνέπεια την παραγωγή .

Recycling Metal Vichos | ΠΤΩΣΗ 6% ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ
Written by Theodoros Vichos