Φεβρουάριος 29, 2016 Χωρίς κατηγορία Χωρίς σχόλια

Η εταιρία μας παίρνει την ευθύνη της πληροφόρησης απέναντι σας , όπου σας διασφαλίζει την πορεία των μετάλλων σας .Σαν αναγνωρισμένη πλέον εταιρεία  πρόβλεψης αλλά και ανάλυσης αλουμινίου έτσι και σήμερα ,σαν και τις άλλες φορές έχουμε το ιδίωμα να σας πληροφορούμε για τις εξέλιξη του.

Μετά από τις μεγάλες αλλαγές των μονάδων του γενικού δείκτη του χρηματιστηρίου Αθηνών , καθώς και της μέγιστης πτώση του γενικού δείκτη της Κίνας, αλλά και την μεγάλη πτώση του αργού πετρελαίου brent, έχει επηρεάσει τόσο τους δείκτες των επιχειρήσεων , τόσο και την εξόρυξη μετάλλου. Με αποτέλεσμα  οι εξορύξεις να έχουν μειωθεί και οι τιμές να ακολουθούν την πτώση .

Ακολουθώντας τις εκατοστέ αδυναμίες, παρόλα αυτά η τιμή του σταθεροποιήθηκε  όμως υπάρχει  φόβος πτώσης. Λόγος είναι η  μειωμένης ζήτησης της εγχώριας αγοράς καθώς και την μείωση λειτουργίας επιχειρήσεων όπου έχουν σαν πρώτο υλικό το σίδερο.

Η γνωμη μας για την πρόβλεψη  του επόμενου  μήνα είναι πως θα ανακάμψει στα τέλη  του μήνα ή τις αρχές του Απριλίου, λόγος είναι για την μέγιστη μείωση της τιμής του .

Recycling Metal Vichos | Ανάλυση & εξελιξη σιδήρου
Written by Theodoros Vichos