Ιούνιος 17, 2015 Χωρίς κατηγορία Χωρίς σχόλια

Η εταιρία RMV  έχει καταφέρει να έχει  ένα πλούσιο και δυναμικό καταστατικό προμηθευτών της.
Όμως για να συνεχίσουμε την σταθερή αύξηση των  προμηθευτών μας  αλλά και την στήριξη  σας ,σας αναφέρουμε τους  τρόπους   όπου μπορείτε να πετύχετε  την μέγιστη τιμή πώλησης .

•    Ένας  από τους βασικούς τρόπους είναι  στο υλικό να μην υπάρχουν ξένες ύλες πχ. (λάστιχα ,πλαστικά ,γυαλιά ,ξύλα και  ξένα μέταλλα )  ώστε να μην υπάρχουν περικοπές στην πώληση.
•    Να ενημερώνετε  τακτικά τον υπεύθυνο της εταιρείας μας  για τις ποσότητες που υπάρχουν στο χώρο σας. Αυτό φέρνει σαν αποτέλεσμα  να προλαβαίνουμε  μια πτώση αλλά και  μια προκαθορισμένη άνοδο της  τιμής .
•    Ακόμα ένας σημαντικός τρόπος είναι το υλικό σας να μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις μας  με δικό σας μεταφορικό μέσο. Αυτό έχει μια άνοδο τιμής + 5%.
•    Ο τελευταίος αλλά και ο κυριότερος  παράγοντας για την καλύτερη επιθυμητή τιμή είναι το τονάζ. Το τονάζ καθορίζει την δυναμική ενός προμηθευτή  ,αλλά και τις ισχύουσες δυνατότητες  της συνεργασία μας . Συγκεκριμένα ο εκάστοτε συνεργάτης μας  μπορεί να μαζέψει στον χώρο του μια αρκετή ποσότητα  ανακυκλώσιμου υλικού ώστε πετυχαίνοντας  πολύ εύκολα  ένα + 5%  στην τιμή πώλησης του .

Με αυτούς τους παραπάνω τρόπους  είναι σίγουρο ότι θα  καταφέρουμε  μαζί μια προκαθορισμένη και εξίσου δυνατή πώληση του ανακυκλώσιμου υλικού σας .
Γι’ αυτό η συνεργασία με εμάς  καθορίζει την  θεμελίωση  μιας  συνειδητής  και  ανοδικής συνεργασίας .

Recycling Metal Vichos | ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ
Written by Theodoros Vichos