Recycling Metal Vichos | Το ρίσκο του αλουμινίου
Οκτώβριος 10, 2017 Χωρίς κατηγορία Χωρίς σχόλια

Σε συνεχόμενη άνοδο βρίσκεται ο δείκτης του αλουμινίου με την τιμή να έχει ξεπεράσει τα  2.100$. Μια αναφορά της Antaike στην έκθεση της επισημαίνει πως οι παραγωγοί της Κινας καλύπτουν τις ανάγκες της κατασκευής και πως θα περιοριστούν . Στην προηγουμένη ανάλυση μας είχαμε αναφέρει για το ρίσκο των επενδυτών ,  μετά από ένα μηνά το ρίσκο παραμένει στο προσκήνιο παρ όλη την άνοδο του.

Να αναφέρουμε πως αλλά μέταλλα μεγαλύτερης δυναμικής έχουν υποστεί ζημίες  . Το Αλουμίνιο είναι το πιο αναπτυσσόμενο  και το πιο κερδοφόρο μέταλλο σε όλο τον κόσμο ,λόγος είναι για το μεγάλο κύκλω εργασιών του.
Ο δείκτης κατέγραψε άνοδο μεγέθους 3% σημείο όπου επιφέρει κέρδος στις εταιρείες έλασης η διέλασης .Ακόμα μεταβάλετε η κίνηση του συνεχώς κατά την διάρκεια της ημέρα με την διαφορά των 14 μονάδων .Η πορεία του είναι θετική αλλά οι φόβοι παραμένουν για μια πτώση μεγέθους των 90 μονάδων μέχρι και το κλείσιμο του έτους .Ακόμα στης αρχές του Οκτωβρίου σημείωσε πτώση όπου κρατείσαι για πέντε ημέρες με διαφορά τιμής 70 $ ,με το πέρασμα των ημέρων η τιμής διόρθωσε και ο δείκτης ακούμπησε στα 2159 $/MT.

Ένα ακόμα γεγονός όπου πιθανών να επηρεάσει την τρέχουσα αγορά αλλά και την διεθνής τιμής είναι το αναφερόμενο αποθεματικό διαθέσιμο όπου κατέχει η Κίνα . Επομένως το ρίσκο για μια επένδυση όπου αφορά το λευκό μέταλλο είναι θετική τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 .

αλουμινιο

Recycling Metal Vichos | Το ρίσκο του αλουμινίου
Written by Theodoros Vichos