Recycling Metal Vichos | Πτώση αλουμινίου
Φεβρουάριος 7, 2018 Χωρίς κατηγορία Χωρίς σχόλια

Μετά από μια δυναμική έναρξη του έτους, η τιμή του αλουμινίου ξεκίνησε την πτωτική πορεία .Καταγράφοντας πτώση στην διάρκεια των 22 ημερών με την τιμή να βρίσκεται στα 2158 δολάρια ανά τόνο. Στην συνέχεια ανακάμπτει το χαμένο έδαφος με την τιμή να διογκώνεται κατά 111 δολάρια ανά τόνο.

Κατά την  έναρξη  του Φεβρουαρίου ο δείκτης συνεχίζει να υποχωρεί όλο και περισσότερο. Η πτώση αυτή έρχεται να δημιουργήσει ανησυχίες στους επενδυτές και ασταθές χαρακτήρα για το υπόλοιπο του μήνα .Η πίεση που ασκείτε στην τιμή προέρχεται από  το αυξημένο αποθεματικό διαθέσιμο όπου υπάρχει  στην κορυφαία παραγωγό την Κίνα. Η Νότια Κορέα επιδιώκει να αγοράσει 2.000 τόνους αλουμινίου για να μετρίαση την αγορά και την ζήτηση ,ανάμεσα  στον Απρίλιο και τον Μάιο μέσω χωριστών προσφορών (πηγή κρατική υπηρεσία προμήθειας).

Η ανάπτυξη του μεταποιητικού τομέα της Κίνας παρέμεινε αυξημένη τον Ιανουάριο, σύμφωνα με μια ιδιωτική έρευνα, αν και σε αντίθεση με μια επίσημη έρευνα που δείχνει μια μικρή απώλεια δυναμικής. Τα εργοστάσια της Ασίας ξεκίνησαν δυναμικά το 2018, ενώ η βιομηχανική δραστηριότητα σε πολλές χώρες χτύπησε τα πολυετή υψηλά επίπεδα, καθώς η παγκόσμια ζήτηση για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας παρέμεινε ισχυρή.ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Recycling Metal Vichos | Πτώση αλουμινίου
Written by Theodoros Vichos