Recycling Metal Vichos | Η πορεία του Ορείχαλκου
Σεπτέμβριος 20, 2017 Χωρίς κατηγορία Χωρίς σχόλια

Οι υποκινητές του ορείχαλκου κατέγραψαν άνοδο ,με την άνοδο αυτή δημιουργήθηκε ένα κλίμα προσδοκιών για τους επενδυτές ώστε να υλοποιήσουν τα σχέδια τους από τον Σεπτέμβριο και μετρά. Συγκεκριμένα  ο χαλκός κατέγραψε άνοδο της τάξης 6% με την τιμή να ξεπερνάει 6500 $/MT.  

Ο ψευδάργυρος εμφάνισε σημαντικά κέρδη με την τιμή να ξεπερνάει της 2900 $/MT .Τέτοιο μέγεθος τιμής είχε ξανά εμφανίσει το Σεπτέμβριο του 2007 . Αντίθετα ο μόλυβδος κατέγραψε πτώση μεγέθους 5 % οπού επηρέασε τον ορείχαλκος κατά 3% στην τιμή του .Ο δείκτης κατέγραψε αύξηση μεγέθους 5% λόγο της αύξησης της τιμής του χαλκού οπού τον επηρέασε κατά 57% .Στην συνέχεια ο δείκτης άρχισε να παίρνει την αρνητική  πορεία οπού εμφανίζεται μέχρι και σήμερα .

Η εκτίμηση μας για όλα αυτά τα γεγονότα που επηρεάζουν την τιμή του ορείχαλκου είναι πως θα υποστεί μια πτώση μεγέθους 5% λόγο μείωσης τιμής του χαλκού .Αυτό θα διαρκέσει για τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε ημέρες .Για την εγχώρια αγορά η τιμή θα μεταβληθεί από 5 έως 10 μονάδες ανά κιλό.

ορειχαλκοσ

Recycling Metal Vichos | Η πορεία του Ορείχαλκου
Written by Theodoros Vichos