Recycling Metal Vichos | Η ελεγχόμενη πτώση του Αλουμινίου
Μάρτιος 20, 2018 Χωρίς κατηγορία Χωρίς σχόλια

Κατά την αναφορά του Trump για δασμούς στον χάλυβα 25%  και στο αλουμίνιο 10% που αφορά τις  εισαγωγές στην Ευρώπη ,έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα την μείωση τιμών .Έτσι και το χρηματιστήριο του Λονδίνου κατέγραψε πτώση μεγέθους 4,3% με την τιμή να υποχωρεί κάτω από τα 2100 δολάρια ανά τόνο. Με το αποτέλεσμα της μείωσης τιμής ,δημιούργησε ανησυχίες στους επενδυτές και ασταθές χαρακτήρα για τους υπόλοιπους μήνες . Μεγάλη πίεση ασκείτε  από τις απότομες αυξήσεις των αποθεμάτων  ,πάρα τους περιορισμούς των χυτηρίων στην Κίνα ,η αύξηση αυτή αποτυπώνεται με 18,7 %  μέσα σε 30 ημέρες .Είναι μια απότομη αύξηση όπου δεν έχει ξανά παρουσιαστεί για πάνω από 10 χρόνια , φτάνοντας στο συμπέρασμα την ελεγχόμενη αύξηση των αποθεμάτων .

Αυτή η αύξηση  μεταφράζεται σε απότομη εμφάνιση κιλών όπου κρύβουν καλά κρυμμένα οι  επενδυτές .Το ζητούμενο είναι μέχρι που θέλουν να το φτάσουν και τι θέλουν να πετύχουν με αυτά τα γεγονότα .

Από την τελευταία μας αναφορά ο δείκτης παρουσίασε συνεχόμενη πτώση  χωρίς να έχει το δικαίωμα για μια ενδεχόμενη διόρθωση της τιμής .Κατά το κλείσιμο των συνεδρίων στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου  ο δείκτης παρουσιάζεται με αρνητικό πρόσημο.

δείκτης αλουμινίου

Recycling Metal Vichos | Η ελεγχόμενη πτώση του Αλουμινίου
Written by Theodoros Vichos