Recycling Metal Vichos | Γενική παρουσίαση αλουμινίου
Ιανουάριος 2, 2017 Χωρίς κατηγορία Χωρίς σχόλια

Κατά την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης του νέου έτους, οι μετοχές στο Τόκιο (πτώση του δείκτη Nikkei κατά 3,06%) και τη Σαγκάη (πτώση του δείκτη Composite κατά 6,86%) κατέγραψαν σημαντική πτώση, καθώς το επενδυτικό συναίσθημα δέχθηκε πλήγμα από τον αδύναμο PMI δευτερογενούς παραγωγής της Κίνας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για τον Δεκέμβριο, η δευτερογενής παραγωγή της Κίνας συρρικνώθηκε για πέμπτο συνεχόμενο μήνα, και παρόλο που ο τομέας των υπηρεσιών τα πήγε λίγο καλύτερα, είναι πολύ πιθανόν ότι στην επόμενη επικαιροποίηση των ετήσιων στοιχείων, η Κίνα θα αποκαλύψει τον χαμηλότερο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης των τελευταίων 25 ετών.(πηγή naftemporiki) .

στοιχεια 2016Κατόπιν τελευταίων εξελίξεων του έτους 2015 η τιμή του έκλεισε 1466 $t.Κατά την έναρξη του έτους 2016 η ποριά του δείκτη αντιδρούσε σε μια αμφιλεγόμενη ανησυχία τόσο  ο δείκτης αλλά  και τόσο και οι επενδυτές του.
Κύρια αιτία ήταν ο φόβος της παγκόσμια δύναμης να καταρρέει , το ζητούμενο  είναι πως μια τέτοια πορεία θα έφτανε στο τέλος της . Ακόμα και σήμερα η ανησυχία δεν έχει ξεπεραστεί .  Φόβοι υπάρχουν για ένα απροσάρμοστο γεγονός που θα μπορεί να πλήξει την Κινέζικη βιομηχανία , λόγο υπάρξει αλλά και μειωμένων αποτελεσμάτων βιομηχανικών παραγωγών που εδρεύουν σε  άλλες χώρες.

Μετά από το πέρασμα των πρώτων μηνών του έτους η γενική πορεία του έδειχνε ατίθασες  αντιδράσεις αλλά στο κλείσιμο να σημειώνει άνοδο. Σημείο το οποίο έκλεισε με θετική πορεία το 2016 . Αν βασιστούμε στην χρονιά που μας άφησε θα σημειώσουμε από την μεριά μας μια σταθερή πορεία στο πρώτο τρίμηνο του 2017 με την τιμή να ξεκινά από  1690$ μέχρι 1720$t.

 

Recycling Metal Vichos | Γενική παρουσίαση αλουμινίου
Written by Theodoros Vichos