Φεβρουάριος 29, 2016 Χωρίς κατηγορία Χωρίς σχόλια

Η εταιρία μας παίρνει την ευθύνη της πληροφόρησης απέναντι σας , όπου σας διασφαλίζει την πορεία των μετάλλων σας .Σαν αναγνωρισμένη πλέον εταιρεία  πρόβλεψης αλλά και ανάλυσης αλουμινίου έτσι και σήμερα ,σαν και τις άλλες φορές έχουμε το ιδίωμα να σας πληροφορούμε για τις εξέλιξη του.

Μετά από τις μεγάλες αλλαγές των μονάδων του γενικού δείκτη του χρηματιστηρίου Αθηνών , αλλά και την μεγάλη πτώση του αργού πετρελαίου brent, έχει επηρεάσει τόσο τους δείκτες των επιχειρήσεων , τόσο και την εξόρυξη μετάλλου. Με αποτέλεσμα  οι εξορύξεις να έχουν μειωθεί και οι τιμές να ακολουθούν την πτώση .

Συγκεκριμένα το αλουμίνιο από το διάστημα 20/1/16 μέχρι και 29/2/16 έχει δημιουργήσει άνοδο 112 μονάδες και αλλαγές 5,68% .Πράγμα το οποίο δημιουργεί ένα θετικό  κλίμα στην αγορά , διότι σε σύγκριση με άλλα μέταλλα όπου βρίσκονται σε αρνητικό έδαφος. Όμως ας σημειώσουμε ότι το stock του παραμένει  πτωτικό.

Στο διάγραμμα θα δείτε την έντονη αντίδραση του όπου θυμίζει την διακύμανση του 2007 με 2008.

dektis

Η γνωμη μας για την προβλεψη  του επόμενου  μήνα είναι πως θα κυμανθεί  από  1480$ μέχρι και 1560$.

Αυτό όμως  μπορεί να επηρεάσει τον τζίρο του αλουμινίου, με αποτέλεσμα να μην επενδύσουν επιχειρηματίες , λόγω του μεγάλου ρίσκου και την μειωμένη κερδοφορία  του.

Recycling Metal Vichos | ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Written by Theodoros Vichos