Νοέμβριος 10, 2015 Χωρίς κατηγορία Χωρίς σχόλια

Η εταιρία μας παίρνει την ευθύνη της πληροφόρησης απέναντι σας , όπου σας διασφαλίζει την πορεία των μετάλλων σας .Έτσι και σήμερα περνούμε μια τέτοια πρωτοβουλία να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις που θα συμβούν για το αλουμίνιο.   Με σταθεροποίηση τιμής του αλουμινίου σημείωσε ο δείκτης του, καθώς το απόθεμα συνεχίζει την πτώση από της αρχές του 2014.

Συγκεκριμένα οι δείκτες αλλά και τα αποθέματα των πολύτιμων μετάλλων όπως είναι ο χαλκός , χρυσός και το αλουμίνιο και αλλά πολλά  , δείχνουν μια ασταθή ,απρόβλεπτη και συνεχόμενη κατάσταση. Η  τιμή του χαλκού είχε φτάσει 4.990 $ από 5.344$, ο χρυσός έφτασε 1087 η μια ουγγιά   από 1187.

Ενώ αντίστοιχα το αλουμίνιο σχημάτισε μια μείωση της τάξης των 70 μονάδων στα τέλη  του Οκτωβρίου.
δικτης αλουμινιο

Σήμερα μπορούμε να αναφέρουμε ότι συγκριτικά με αλλά μέταλλα το αλουμίνιο έχει μια ώριμη εξέλιξη, για αυτές  τις καταστάσεις όπου επηρεάζονται με την έντονη τάση τους ,τόσο τις τιμές όσο και την εγχώρια αγορά. Στο διάγραμμα θα δείτε την μείωση από τον μηνά Νοέμβριο , αλλά και την τάση έως και σήμερα .

Σαν συνεπής αρμοδιότητα αλλά και εξίσου  διαφοροποίηση στην λειτουργικότητα των εταιριών SCRAP η εταιρία μας RMV θα σας ενημερώνει για τις τρέχουσες εξελίξεις που θα προκύψουν.                            Ενημέρωση για την 10/11/2015

 

Recycling Metal Vichos | ΑΝΑΛΥΣΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Written by Theodoros Vichos